Vad passar väl bättre en fredagskväll än oxfilé och intervaller i skogen?
Jag har aldrig varit någon köttmänniska. Ja, en sådan där som längtar efter en stek eller nåt. Min familj har alltid ätit kyckling, fisk eller på sin höjd fläskfilé – men nu har jag hittat kryddan i livet: oxfilé. Entrecôte och sådant kan slänga sig i väggen, vad ska man med det till? Ikväll tillagade jag det själv. För första gången. Jag har aldrig lagat annat än kyckling, lax, nötfärs, lövbiff och den där fläskfilén jag nämnde förut. Men oxfilé är ju enkelt. Ännu enklare blir det om man har en termometer som är kopplad till ugnen. Då hojtar den själv till när det är klart. Grabben fick puré (finare ord för mos) på sötpotatis till. Jag fick en sallad på cocktailtomater, gurka, avokado och mozarellaost. Nästa gång kanske jag kan smälla på stort och röra ihop en sås.>
0 kommentarer
oxfilé förgyller den allra sämsta av dagar :-p
Strunta i såsen, gör lite extra sallad bara… för att förenkla det hela. om nu inte såsen var till dig.
Du har en härlig träningsglädje!
Intervaller i skogen rules! Ska jag också ge mig på senare idag 🙂
Gött med kött 😉
Kör hårt med joggandet i motvind *s*