Dekadensen håller ett fast grepp om min lägenhet i Halmstad. Den har bosatt sig i köket. Bland bunkar och skålar. Bland smörkräm och mandelbottnar. Den har resulterat i ett gäng biskvier just nu ligger och gottar sig i kylskåpet. Faktum är att några av dem just nu ligger i en snygg porslinsskål på Indiska som jag fyndade för 29 spänn, inknutna med en sommargul sidenrosett. Jag ska på “inredningsparty” ikväll och tänkte ge värdparet lite semesterfika.
Biskivierna var superenkla att göra och godare än de man köper – men svåra att få runda. Ett litet mått hjälper nog för att få till en snyggare form. Enligt receptet är detta minibiskvier, vilket är perfekt om man vill hålla igen lite. De passar således bra för alla fransyskor där ute i landet! (Fransyskorna äter allt – men väldigt lite, är det inte så?)
0 kommentarer
Åh biskvier är galet gott och inte alls så svårt som man kan tro, lite pilligt bara 🙂
Bra jobbat med all träning, nu efter nästan en hel graviditet längtar jag riktigt efter att ta i ordentligt och öka (har tränat hela graviditeten- men betydligt lugnare såklart). Jag vann förresten styrketräningsboken av dig i en tävling för ett par månader sen, den är rätt välläst nu! Kram J
Jag kommer till Laholm nästa helg, kanske kan jag köra inom och hämta upp en burk hembakta kakor:)
Oj, du är varmt välkommen hit med dina biskvier 🙂
Jag gillar verkligen dina nya bildcollage! Finfint 🙂
När jag gjort biskvier har jag spritsat ut smeten, liksom i en liten spiral. Då blir de runda och fina! 🙂