Varje sommar i juni går jag bananas. Jag köper jordgubbar som om det inte fanns någon morgondag och frossar i dem som om varje gubbe var den sista. Jag älskar jordgubbar. Medan andra köper i låda och delar i familjen köper jag flera lådor och äter dem själv. Juni är en enda orgie i jordgubbar!
Jag åt nyss en låda gubbar till lunch (jag har sedan tidigare ätit rätt många till frukost). Kombinationen jordgubbar + mjölk är inte en hit hos mig men jag äter dem gärna tillsammans med fil eller yoghurt och med flingor. Annars är keso eller kesella rätt bra alternativ. Eller i fräscha sommarsallader.
12 kommentarer
Enligt Lauritzson (som jag håller på och läser nu) är det PERFEKT GI-mat! Tjohoo!
Vad gott det ser ut 🙂
Jaaa, det är ju så sjukt gott! Tror nog nästan man kan ha jordgubbar till allt 😀 Frukost, mellis, lunch och middag. Till keso, i sallad, med kesella, med mjölk + grädde, au naturale, på gröten, i paj, göra saft, marmelad eller sylt. Jordgubbar är bara bäst! MUMS!!
Inser nu att jag skulle kostat på mig lite gubbar i helgen, men jag snålade. Men som tröst kan jag säga att det ser lovande ut i landet och plantorna har fått rikligt med vatten i helgen för att ge god skörd.
gott gott gott!!=) du borde ha ett eget jordgubbsland =)
Håller med jordgubbar är fantastiskt gott!! Jag äter dem gärna tillsammans med vispad grädde :-). Utan konkurrens det godaste!
Mmmm, tack för igår som sagt! Du kickstartade fruktsäsongen!
Mmmm, tack för jordgubbarna och trevligt mingel igår! Kram!
smarr!
samma här!
kommer få “jordgubbs-bjugg”! haha!
Åh jag älskar också jordgubbar! Nu gäller det att passa på så länge de finns i svenskt format!
Jordgubbar kan man aldrig få för mycket av! (förutom att min mage inte mår så bra av överdosering…) Nu blev jag sjukt sugen, jag fick inte tag på några färska gubbar igår när jag var på jakt!
jag är likadan, haha! Även fast de kostar asmycket, men vafan, man måste ju få njuta lite, kosta vad det kosta vill! 😉