Jag visste inte vad jag skulle fixa till middag så det fick bli sallad på en spik. Det enda som riktigt passade var babyspenat. Snart visade det sig att jag hade lite fetaost i kylen också. Och lite lax i frysen. Och ett äpple. Och fruktgudens gåva till mänskligheten. Och lite pumpakärnor och solrosfrön i skafferiet. Helt plötsligt låg där en färdig sallad på tallriken som bara behövde en skvätt olja och lite balsamvinäger för att smaka exemplariskt. Så kan det gå när man gör sallad på en spik!
3 kommentarer
Låter supergott!
Här vankades det kycklingsallad till lunch (passar bra efter allt påskgodis!). Mumms! Favoriten rucola sallad var förstås den viktigaste ingrediensen på min tallrik..
Mmm, sallad är en favorit 🙂 jag gjorde en riktigt god kräftstjärtsallad till lunch idag med en god dressing. I vanliga fall brukar jag bara hälla på lite olivolja, salt och peppar men nu ansträngde jag mig lite mer!