Vi var på äventyr utanför kontoret idag på lunchen och råkade gå förbi butiken och caféet Organic Green (på Rehnsgatan 24). Jag blev nyfiken och tog med mig en råkostsallad därifrån (och ekologiskt vaniljpulver och en raw food-bar).
Råkostsalladen såg vid första anblicken rätt tråkig ut och jag såg framför mig att jag skulle sitta och knapra torra kvistar men det var någon osynlig men supergod dressing som förgyllde varenda grodd, rödbets- och morotsbit. Det var både gott och mättande och jag känner mig sådär hälsosamt mätt. Brödet (som jag egentligen inte bör äta) smakade dessutom gudomligt. Om ni är i närheten – gå dit och ät!
10 kommentarer
Åh! På lunchpromenadavstånd från jobbet dessutom. Tackar för tipset!
Blev du mätt på det där? Kaninmat! 😉
Mmm, bra tips. Måste prova någon dag! Bara en massa nyttigheter och verkar gott också!
Du kommer älska vaniljpulvret, samma som jag kör med!
KRAM
Det var just Nakd jag hade med mig 2 st av i Orsa och de var så goda (jag köpte mina på Blueberry) -vill minnas att vi pratade om dem…?
Låter och ser gott ut. Gotta love råkost!
Ser gott ut 🙂 Är inne i värsta salladsperioden nu. Typ den enda jag är sugen på. Kanske alla vitaminer som vill in i kroppen efter magsjukan …
Låter lovely, i Sthlm alltså? har aldrig hört talas om – måste prova!¨
Vaniljpulvret är det enda jag använder nu, så mycket smidigare än vaniljstång när man är lite öks-lat! 🙂
Ulrika: jag har inte testat pulver förut utan har kört med vaniljstänger. 1/4-1/2 tsk av detta pulver motsvarat 1 tsk traditionellt vaniljsockerpulver (eller vad man nu kallar det). Detta är inte bara äkta utan dessutom ekologiskt. Testa!
Har läst på flera bloggar den senaste tiden om att använda ekologiskt vaniljpulver istället för vaniljsocker, har du använt det förut? Är det bara att använda i vanliga recept och byta rakt av?
Är riktigt sugen på Nike skorna du testade igår, är övertygad om att de skulle ge mig lite extra fart på mina löprundor 😉