If life gives you lemons – make lemonade.
Jag har, som tur var, fått köpa mina ekologiska citroner på ICA men det är jag fullkomligt nöjd med. Rabarbern plockade jag utanför huset i Hälsingland. Sedan gjorde jag lemonad, inspirerad från den här tjejen i Halmstad.
Det var väldigt lätt att göra lemonad och det enda som behövs är rabarber, citron, socker, citronsyra och tålamod. Saften sköter sig självt i stort sett men det är tråkigt att vänta på att den ska svalna.
Receptet på citron- och rabarberlemonad finns här.
5 kommentarer
DEN ÄR SÅ SJUUUUUUKT GOOOOOD!!!!!!
Åh. Om det finns några välmående rabarber kvar på Öland i helgen vet jag vad jag gör med dem!
Gud så gott det ser ut =)
har noterat att det är modernt att dricka saker ur burkar nuförtiden 😉
Jag håller med, så himla tråkigt att vänta på att den ska svalna! Jag har testat att blanda ut saften med bubbelvatten, då blir den lite som läsk 🙂