Jag förstår att det finns ett gäng framgångsrika frukostbloggar där ute. Frukost är kul! Mycket roligare än lunch. Det finns liksom inga begränsningar!
Imorse gjorde jag en variant på det jag åt igår. Hallon- och blåbärspaj kan man säga, fast ändå inte riktigt. Jag fräste en nypa kanel i lite smör och stekte på lite havregryn och ett gäng hackade hasselnötter. När grynen fått färg lade jag i frysta blåbär och hallon och stekte på tills de blivit tinade. Sedan lade jag “pajen” i en skål, och toppade med en klick (stor klick) Skyr med blåbärssmak utblandat med kesella.
Först efteråt kom jag på att jag kunde skippat havregrynen och grovhacka fler nötter istället. Det ska jag testa imorgon. Nu ska jag ut en sväng i solen!
8 kommentarer
Gott! Testa stek rabarber i kanel om det fortfarande finns att få tag i. Supergott 🙂
Inspirerande! Äter ju alltid samma, fast jag är väldigt lycklig över den…
Ser betydligt nyttigare ut än det jag bakade igår 😀
Wow, tackar, tar emot och kopierar. Såg vansinnigt gott ut!
Å, så gott det ser ut och låter! Måste testas 🙂