I mitt köksskåp står en oöppnad påse med kakaonibbs. Jag har inte vetat hur man bäst använder dem. Imorse kom jag på att jag kunde stoppa dem i smoothien och så fick det bli, trots att de var aningens gamla. Jag antar att kakaonibbs härsknar, precis som choklad och kaffe gör, men de smakade som kakaonibbs brukar så jag chansade ändå. Om antioxidanterna finns kvar vet jag inte, kanske tynar de bort ju äldre produkten blir? Nu när påsen både är öppnad och för gammal är det nog dags att skaffa lite nytt…
Smoothien gjorde jag på blåbär (massor), hallon (lite mindre), Holistic Reds, Holistic proteinpulver, Acaipulver och så kakaonibbsen från Go For Life. Hemma i Stockholm finns alla mina andra superpulver – jag ser fram emot att mixa lite fler smoothies nästa vecka!
6 kommentarer
jag sprinklar bara över mueslin på tallriken. Hoppas hitta lite fler bra tips 🙂
Kakaonibbs har jag aldrig testat. Vad är det för något egentligen?
Jag gör ett grovt bröd med kakaonibs i – riktigt gott! Men kanske inget för en lågkolhydratperson som du? 😉
du är ju smoothie mästaren. Mixar du med blender eller stavmixer? funderar på att köpa en blender…
Jag kör blender i Hstd och stav i Sthlm. Min stavmixer är enklare att diska… 🙂
Jag läste “Kalkonnibbs” och kunde inte begripa hur man skulle kunna ha torkat kalkonkött i en smoothie. Sömnbrist sätter sina spår.. 😉