Jag är stammis där nu. På Brunkebergs Bageri. Här toppar man lunchsalladerna med jordgubb och melon och så får man “ha en riktigt bra dag” med sig tillsammans med take awaypåsen när man går därifrån. Vill man, så knycker man en bit kanelbulle vid disken för att provsmaka.
Mina drömyrken när jag var yngre var brandman och bagare. Numer är det nog mest bara bagare…
7 kommentarer
Längtar hem till Sverige och all god mat när jag ser det där! Tack för en super bra blogg btw.
Den salladen vill jag ha till lunch, men utan oliverna då…
Man märker verkligen när mat är gjort med kärlek (hur larvit det än låter); Brunkebergs verkar vara ett sånt ställe och ett ställe värt ett besök. Tack för tipset!
Jag håller med Pilla!
Limpan pa disken lockade mig!
Jag tycker att salladen ser godare ut än bullarna = WIN 😀
Dom där bullarna ser makalösa ut. Jag fick precis cravings.