Gör vegetariska biffar på 1 burk mosade kikärtor (tips: mixa sönder dem med mixerstav), 1-2 rivna rödbetor, 1 paket mosad fetaost och drygt 1 dl kokta belugalinser. Om du behöver, tillsätt ett ägg för att göra smeten mer krämig och för bättre hållfasthet när du steker dem.
Dessa rödbetsbiffar är fenomenalt goda och jag vill verkligen tipsa om dem! Jag gjorde potatisklyftor i ugn och en vinaigretteslungad grönsallad på babyspenat, gurka och avokado.
Vill du ha tips på fler vegetariska rätter? Kolla in detta:
– pasta med vitlöksfräst spenat
– enkelt recept på ruccola pesto (passar fint till grillat kan jag tänka mig)
– hasselnötssallad med fetaost och belugalinser
– gröna plättar med paprikafyllning
15 kommentarer
alltså det ser fasen magiskt najs ut! älskar feta och rödbetor i kombo!
otippat gott!
Oj, de mycket goda och enkla ut! Borde t.o.m. jag klara av haha…
Ser underbart gott ut Sara! Längesen jag åt rödbetsbiffar nu, ska prova det här receptet! 🙂
ja, prova!!
Åh vad gott 🙂
mycket gott!
Jag älskar vegetariska biffar och beställer det ofta på lunchrestaurangen. Så det är väl dags att laga själv också kanske 😉
det är busenkelt!
Åh vad gott 🙂
ja mycket!
Tack för tipset! Låter supergott! Fint med smörblomman (?) på toppen också!
Haha ja man tager vad man haver!!
Så gott det låter! Kan inte få nog av veggobiffrecept. Lägger detta till att-testa-högen!
Ja prova!!