Det är så kul med de nya pastasorterna som kommit. De som är gjorda på bönor och som finns som makaroner, tagliatelle eller spagetti till exempel. Det finns ju en massa goda såser och tillbehör att göra till pasta – och ibland behöver man inte ens ett recept utan det är bara att skära till, fräsa upp och lägga på.
Typ såhär:
Medan pastavattnet kokade upp i en kastrull fräste jag svamp, sparris och halloumi i en stekpanna. Mot slutet strösslade jag över flingsalt och nymalen svartpeppar.
Bönpasta går riktigt snabbt att koka, det tar bara några minuter. När jag hällt av vattnet la jag tillbaka pastan i kastrullen, ringlade över olivolja och pressad citron – och så lade jag pastan på en tallrik och toppade med innehållet i stekpannan.
Riktigt gott blev det!
Det här är också riktigt gott till pasta:
> Pesto på ruccola – alltså sjukt gott!
> Här gjorde jag pasta med spenat, vitlök och parmesan – smarr!
> Pasta bake – riktig comfort food när det är gråmurrigt ute och man bara vill ha vår…
> Coconut chicken – ja, gott!
10 kommentarer
Wow! Såg supergott ut!
gott och enkelt. älskar allt som är enkelt!!
Jag köpte bönpasta idag. Så härligt med all god pasta det finns att välja på!
ja visst är det!
Nyfiken på skorna. Vad köpte du för trailskor? Är själv på jakt efter ett par. Finns såååå många!
ska precis till att blogga dem! 🙂
Så himla enkelt. Och ser himla gott ut!!
enkelt är perfekt!!
Ser grymt gott ut!
Testade också den för första gången idag, den med 30% vita bönor. Riktigt bra faktiskt, jag har inte alls gillat de som har enbart bönor. Sonen käkade också nöjt men började klaga på att tungan kliade?! Märkligt. Jag kommer dock testa igen!
jag måste prova den!