Har du testat den nya chokladen med salta mandlar? Kanske gillar du den lika mycket som jag? Passa på och gör egen! Chokladbräck med salta mandlar är snyggt att lägga fram på fikafatet; kanske tillsammans med bräck med gojibär och chiliflakes – eller blåbär och flingsalt.
Det finns ungefär tusen olika smakkombinationer till din chokladbräck, om inte fler. Jag kan också tänka mig rostade pumpakärnor och chili eller lingonpulver kanske. Vad skulle du helst ha på?
Man kan också variera chokladen i det oändliga. Just idag använde jag choklad med 70% kakaohalt till min chokladbräck.
Det hela är superenkelt att göra: smält choklad i vattenbad och häll ut på bakplåtspapper. Strö över din topping. Låt stelna.
Gillar du choklad ska du också spana in det här:
> everything chocolate (från Fanny)
> bounty bars (från Jessica)
[insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert][insert] [/insert]Detta är ett blogginlägg i #blogg100
5 kommentarer
Det ska jag kolla! Fanny gjorde nu i alla fall. Men efetrsom jag ääälskar fazer måste jag testa deras ändå, hehe.
Jag brukar göra något liknande fast i form av runda plattor och ge bort i present. Superfint!
Mia: ja! och chokladdoppad frukt! och vanliga hederliga kanelbullar. yum!!
Jeanna: mmm måste köpa popcornchokladen!! också enkel att göra själv iof, tror vår favorit hanna har gjort det (i julas). 🙂
Är mycket mer sugen på din variant än Marabous. Tycker inte Marabou är gott, däremot Fazers mjölkis, mmm… Deras salta pocorn-greja åker ner nästa gång jag vill ha köpechoklad. Men, som sagt, din lockar betydligt mer. Snyggare också.
Tack! Har ett 2-årskalas samt två 40-årsfester att styra upp varav jag är huvudansvarig för två av dem. Puh… Bräck kommer funka fint!