Klockan 3-hungern slog hårt idag trots en lunch som jag blev übermätt på. Hemma på bänken står en bit älgkalvsfilé och tinar, det blir ingen meat free Monday för mig idag.
Älg åt jag också häromdagen när jag gjorde en smarrig älgwrap med hummus. Arla har kommit ut med flera sorters färskost för matlagning så jag köpte en med gräslök och bredde ut på en wrap. På med ruccola, tomat, älgfärs och så min hummus. Supergott. Det finns så himla mycket man kan fylla en wrap med!
Vad fyller du din wrap med? Just nu drömmer jag om lax och roliga grönsaker…
[insert][/insert][insert]
8 kommentarer
Gabbi: tack! ja, älsk på hummus. jag gör det alldeles för sällan!
Vilka fina bilder!! Hummus är så gott! 🙂
Madelaine: mums!
Upp&Hoppa: en klassiker. måste göra den där salsan förresten, låter smarrig!
Therese: yes please!!
Mia: mums!! ska testa att lägga burgare i wrap förresten, borde ju funka skitbra.
Katten: du är då för söt. tack!
Vi lägger nötburgare i våra pitabröd tillsammans med göttig dressing, senap, ketchup och grönsaker. Och OST! Blir skitgott och bra variation till den “vanliga” hamburgaren.
Texas no bean chili mmmm
Wrap: Då äter jag gärna med just lax och pepparrot, eller grillad kyckling och mango/avokado/tomatsalasa!
MUMS! Vi åt älgburgare i lördags, med pappa-skjuten älg (brutalt men ändå fint på något sätt). Så jäkla gott.
Och Sara – nu måste du göra ett inlägg om mat-fotografi. Eller en kokbok. Jag tycker dina matbilder är bättre än Crambys. 🙂
Ser fräscht ut.
Jag gillar också hummus så det använder jag gärna (hemmagjord ska det vara) och avokado och grönsaker.