När jag bodde på Irland var trifle en vanlig efterrätt som dukades fram på bordet när det vankades söndagsmiddag hemma hos någon. Nu, drygt 10 år senare, duggar det tätt med trifles i sociala medier.
För mig är trifle när man varvar grejer och man kan därför göra trifle lite hur som helst beroende på vad man gillar. Häromdagen hade vi besök hemma hos oss och jag bjöd på en liten trifle till dessert – men den hade nästan lika väl kunnat funka till frukost.
I ett litet glas varvade jag lager av björnbär, hallon och kesella hallon. På toppen strösslade jag över hackade jordnötter (ja, salta!) och toppade med några blåbär.
Nyfiken på trifle? Kolla in dessa recept:
> Red, white and blueberry trifle från Skinnytaste
> Strawberry cheesecake trifle från Melissa’s southern style kitchen
> Peanut butter fudge brownie trifle från How sweet it is
Har du också recept på trifle på din blogg? Kommentera med länk till dig i kommentarsfältet!
[insert][/insert][insert] [/insert][insert] [/insert]
4 kommentarer
Gud så gott, detta får jag nog ta och servera i helgen =)
Elin: supersmarr!
Pilla: haha japp, fast en konventionell trifle har typ mjuk kaka och sprit i sig också. 🙂
Så de där heter frifle, alltid lär man sig något 🙂
Ser gott ut! Tack för att du delar 😀