If life gives you lemons – make lemonade.
Jag har, som tur var, fått köpa mina ekologiska citroner på ICA men det är jag fullkomligt nöjd med. Rabarbern plockade jag utanför huset i Hälsingland. Sedan gjorde jag lemonad, inspirerad från den här tjejen i Halmstad.
Det var väldigt lätt att göra lemonad och det enda som behövs är rabarber, citron, socker, citronsyra och tålamod. Saften sköter sig självt i stort sett men det är tråkigt att vänta på att den ska svalna.
Receptet på citron- och rabarberlemonad finns här.
5 kommentarer
DEN ÄR SÅ SJUUUUUUKT GOOOOOD!!!!!!
Åh. Om det finns några välmående rabarber kvar på Öland i helgen vet jag vad jag gör med dem!
Gud så gott det ser ut =)
har noterat att det är modernt att dricka saker ur burkar nuförtiden
Jag håller med, så himla tråkigt att vänta på att den ska svalna! Jag har testat att blanda ut saften med bubbelvatten, då blir den lite som läsk