Jag har varit sugen på något lättsmält och roligt till middag hela dagen, så jag gjorde plättar. Dessvärre kan jag inte bjuda på något praktiskt recept för jag höftade i lite ägg, mjölk, kesella, kokosmjöl, mandelmjöl och en nypa bakpulver. Resultatet blev bra vad gäller fluffigheten, men alltså – innerst inne är jag är en sucker för vetemjöl. Det blir liksom inte samma konsistens med glutenfritt mjöl även om jag mår bättre med det.
Plättarna serverades med vispad grädde, hallon och blåbär. Förlåt jorden för att du transporterat mina bär runt halva klotet. I couldn’t stop myself!
5 kommentarer
Men så gott! 🙂
Vilka frestande bilder, ser mcyket gott ut! Äslkar själv plättar/pannkakor.
Jag är nog också rätt förtjust i vetemjöl. Men sedan ett år tillbaka har jag fattat vitsen med varför jag ska äta glutenfritt. Men pannkakor med glutenfritt tycker jag funkar bra. Plättar har jag också gjort, men då med alla möjliga gryner och mjöler (fria från gluten).
Läste också ditt inlägg om hälsohets. Det är en svår gräns att dra. Jag tycker inte om hets, men tycker det är snyggt med muskler. Var placerar jag mig då? Action låter bra, men också de tankar som vi har om oss själva. Och de behöver man inte blogga om, utan fundera på vilka signaler man sänder till sig själv.
Ser riktigt gott ut!
de ser i vilket fall fasligt goda ut, de där plättarna!