Frukost. Det var länge sedan jag tog mig tid att göra det ordentligt. Eller, kanske var det inte så länge sedan – det har ju precis varit jul och då hade jag all tid i världen. Dock hade jag ingen juicemaskin där uppe i norr. Så juicandet får väl symbolisera lyxfrukosten. En flaska Brämhults på bordet är i och för sig gott, men – det är svårt att överdosera citronen och ingefäran i den på det sätt som jag gör i den juice jag fixar till själv. Tänk 50/50 apelsin och citron och en rejäl bit ingefära. Det är sådär så att man känner att man blir frisk även om man inte är sjuk.
9 kommentarer
Mm, egenlaget juice er så godt! Da jeg var i Dubai fikk jeg en juice med masse ingefær i. Det var sånn at det reiv i halsen og jeg måtte hoste fordi det var så sterkt. Men så vente jeg meg til det og det var jo så godt. Fikk energi og ble pigg med en gang! Herlig 🙂
vad använder du för press?
Karin: 🙂
Marja: årets juklapp! 🙂
Anneliten: känns som att australien annars kan ha varit ett juicemecka.
Fin bild! Själv dricker jag aldrig juice.
Ser inbjudande ut! Har fått en råsaftcentrifug, och får nog ta och använda den 😉
Det ser extra gott ut på en sån där liten fin bricka! Hoppas du hade en fin morgon. Kram
Nellie: ska testa det nästa gång! 🙂
Mmm, mina favoritsmaker! Lite morot på det så är den fulländad. 🙂