Jag har precis slängt ihop en snabb väldigt sen lunch – och som även kommer fungera som middag senare ikväll. Det är ungefär samma mat som jag lagat varje dag i några veckor. Ja, jag har bloggat om den förut…
I en form lägger jag i grönsaker och sådant jag gillar, typ palsternacka och broccoli och sötpotatis och sådant. Ovanpå lägger jag kyckling (tack för alla tips – jag hittade både Bjärekyckling och Bosarpskyckling). Ringla över lite olja och krydda med himalyasalt och några varv med pepparkvarnen. Det blir så sjukt gott så just nu känns det som att jag kan äta detta i evigheters evigheter.
Snart ska jag snöra på mig skorna och bege mig av på födelsedagstrail. Mina nya Inov-8 (det blev dessa trailskor) har hunnit hem men jag vet inte om jag ska skita ner dem eller fortsätta på mina redan nerskitade Icebugs. Fast någon gång måste de ju bli skitiga de där nya skorna – de är ju terrängskor för bövelen.
5 kommentarer
Tack för ett enkelt tips! Jag ska testa imorgon. Hur länge borde man räkna med att ha det i ugnen?
Hvordan er de å løpe med på sny, tror du?
Gottgott 😀
Och jag slog till på 212:orna. Hoppas vi blir nöjda båda 🙂
Ser smaskens ut!