Paj är gott – också utan sockerchock och glutenklister. Kvällens variant var gjord på rabarber som jag lagt i botten av en form och pudrat kanel på. Sedan bredde jag över ett lager äppelmos som funkade fint som sockersubstitut. Smulpajdegen gjorde jag på fiberhavregryn, kanel, vaniljsocker och (massor med) kokos som jag blandade ihop med smör. 20 minuter i ugn senare var pajen färdig att serveras och ätas på solvarm altan.
4 kommentarer
Det är alltid lika kul att besöka din blogg. Du tar så otroligt fina bilder och din träningsglädje smittar verkligen av sig. Din blogg är helt klart den bästa träningsbloggen för mig. Kram på dig!
Åh, vilken tur att jag hittade till din blogg! Du verkar ha det som jag letat efter här, träningsinspiration och livsglädje 🙂
Jag lagade också en en nyttigare paj igår http://herboftoday.blogspot.com/2013/07/gardagens-paj.html
Recepter hittade jag på Emma Barremyrs blogg, hon bakar en massa smarrigt 🙂
Hej Sara!
Ser supergott ut, jag lånade din bild och skrev ett inlägg om detta.
Hälsningar Anna.