När jag ser jordgubbar i butiken existerar inga priser. Och jag är så glad att jordgubbssäsongen äntligen är nära! I morse blev det fruktsallad på banan, kiwi, jordgubbar, hallon och blåbär toppat med jordnötssmör. Ikväll blir det lax med jordgubbssallad!
9 kommentarer
Håller med om jordgubbarna, finns inget bättre!
Jonna: håller med – äntligen!!
Sofia: mums!
Cathrin: sjukt gott var rätta orden!
Nina: ja yey!
Johanna: ja visst är det! testa chevre också!!
Em: 🙂
Ulrika: det trista är att även många svenska är minst lika besprutade. håller dock med om att det ska vara rätt sorts. de jag köpte häromdagen var riktigt bra – man ser nästan på dem när de är goda och inte. låter som en riktigt god middag annars!
Igår testade jag ditt lax-recept som du gjorde förra veckan och då skulle det vara jordgubbar i salladen till men jag hittade inga svenska jordgubbar här så det hoppade jag över (det blev lite ugnstekt sötpotatis till istället). Middagen blev supergod ändå, kombinationen lax/avocado/sparris är perfekt men jag ska testa med jordgubbar när mina egna blivit färdiga om någon månad.
Jag är nog ganska priskänslig när det gäller jordgubbar och särskillt när de inte är svenska 35kr för ½liter spanska (besprutade) jordgubbar var på tok för dyrt!
YEY! 🙂
Har sent upptäckt kombon jordgubbe – avokado, så gott!
Ja, äntligen är jordgubbssäsongen snart här:)
Tror bestämt att min lördagsfrukost kommer bli något liknande. Ser sjukt gott ut!
Åhh herre min gud vad jag förstår dig. Jag är exakt likadan när det kommer till jordgubbar. Trots att jag för det mesta köper ekologiskt och närodlat har jag redan knarkat jordgubbar en massa. Hittade svenska i veckan (växthusodlade då såklart, men ändå…). Älskar jordgubbar och snart är säsongen här på riktigt.
Alltså fyyyyyy va gott! Äntligen är sommaren här 🙂