När det gäller sallader så är det bara fantasin som sätter gränser. Jag firade meatless monday igår med en salig blandning som även fick agera lunchlåda idag. Rödkål, pumpakärnor, cashewnötter, paprika, päron, avokado, nätta små brysselkål och stekt halloumi är gott tillsammans med en skvätt rapsolja från Österlen, vitvinsvinäger, honung och citron.
8 kommentarer
Ah vad gott det låter! Och då man verkligen äter med ögonen också så har du lyckats i dubbel bemärkelse, ser underbart ut.
Ser fräscht ut:)
Åh, smarrigt!
Gott….GOTT…!! 🙂 Meeeeen du, då har du missat FuncMama.se bara in o köra – där finns filmer också 🙂
KRAM
Å vad gott det ser ut! Jag älskar brysselkål! Och Halloumi! Ska genast sätta upp en sådan sallad på nästa veckas matlista. Tack för inspiration.
gott gott gott gott gott
Nu blir jag hungrig igen fast jag precis ätit lunch – det får bli en copy på det här ikväll efter Tuffa Tisdag!
Hej Ulrika! Roligt att du läser! Jag svarar inne hos dig!
Hej hej!
JAg har följt dig ett tag och blir så himla inspirerad varje gång jag kikar in! Kryper i benen på mig när du skriver om löpning och jag vill med…men jag får det inte att fungera…mina knän protesterar och jag vet inte vad jag ska göra för att komma i gång…
HUr gjorde du en gång i tiden eller har du alltid löptränat? Har du aldrig problem med knäna, eller har du tips på övningar som kan hjälpa?
Jag vill ju så gärna springa…älskar det och gjorde det mycket i min ungdom men kom av mig under en tio års period och nu kommer jag inte igång… Det går bra i några veckor sedan strejkar knäna och jag ger upp…
Tips, råd?
Om du har tid och lust att dela med dig vore jag superglad…
Ha en fin dag!!
KRAM/Ulrika