2 ägg, 1 msk jordnötssmör (av god kvalitet) och 1/3 banan vispas ihop. Stek till 1-2 pannkakor beroende på storlek på stekpanna. Servera med hallon och en klick turkisk yoghurt eller vad du själv vill ha till. Njut och tacka KarinTri för hennes goda kontakter med Colting (även om jag sedan dess sett receptet på fler bloggar).
10 kommentarer
Ser supergoda ut 🙂
Åh, ser ju aaaasgott ut!
Och yes! Nu kan jag kommentera igen – har blivit blockad av ett spamfilter senaste veckorna av ngn orsak. 🙂
Skicklig du är på att steka dem! Mina blir alltid trasiga; tror det beror på den buckliga stekpannebottnen, fast smaken är väl ändå samma.
Jag ska nog lägga på grädde nästa gång. Lite fett kan väl aldrig skada. Haha.
Mumsigt! Mkt fett och man blir mätt. Bananen gör att det smakar mer pannkakssmak tycker jag, inte så mkt banan faktiskt! Och yes, man ska MIXA ingredienserna, då slipper man klumpar! 🙂
Och enligt Colting ska man då inte snåla med grädden till. Men shit vad mätt jag blev sist jag käkade mina!
Mmm gott!
Petra: mina smakade nog mer jordnötssmör än banan faktiskt, men jordnötssmöret klumpade sig så det var nog därför. man ska tydligen mixa smeten, inte vispa, så då “försvinner” ju bananen. testa och se vad du tycker!
Låter gott. Men smakar de mycket banan? Jag är lite anti mat med varm banan.