Testa att ha i ett ägg nästa gång du mixar din smoothie. Jag brukar koka ägget innan. Det ger lite mer fett och protein till smoothien och gör den lite matigare.
Imorse mixade jag en smoothie på mjölk, hallon, kokt ägg, jordnötssmör, vaniljproteinpulver och banan. Det smakade som efterrätt!
10 kommentarer
Hehe först så tänkte jag att fasen så vidrigt med ägg i? Men om det inte smakar ägg blir det säkert gött! 😀
Sweet, vilken toppenbra idé!
alltså, det smakar inte ägg – därför funkar det. och spenaten smakar faktiskt inte spenat heller. det blir knappt ens grönt. testa. va lite wild n crazy erika! 😉
Förstår inte vad du får allt ifrån, kombination ägg, hallon, vanilj, banan och jordnötssmör?!?!
Du är crazy! 😀
Nu framstår dina gröna drinkar som rena läckerheter! 😉
Måste jag helt klart prova. Brukar ta i ett ägg precis innan jag kokat färdigt min havregrynsgröt och det ger som du säger goa proteiner, o en smarrig smak
Ah, ägg i smoothien har jag aldrig provat. Däremot är mjölk, banan och jordnötssmör med proteinpulver i någon smarrig smak godare än vilken milkshake som helst! Sörplar denna i sig varje dag 🙂 .
Låter som en hel festmåltid i ett och samma glas! 🙂
Mvh Pelle
Smart att koka ägget 🙂 Låter som en god smoothie!
Det ska jag testa någon gång! Din frukost smoothie låter smaskig men jag måste verkligen få tugga när jag äter så smoothies funkar bara som mellanmål för mig.
Kokt, mixat ägg har jag aldrig tänkt att man kan göra. Bra idé! 🙂
Brukar ofta micra ägg (utan skal) & blanda i gröt, ris, pasta etc. Gott & som du skriver, lite extra protein & fett.