Nu har jag ätit i stort sett samma frukost varenda dag sedan jag kom hem från Miami i början av juni. Blandade frukter med turkisk yoghurt, “kokos- och hasselnötsströssel” och honungsrippel. Idag verkar jag dock ha tappat hela hasselnötspåsen i tallriken. Fruktfrukosten är hur god som helst även om jag i höst kommer återgå till min gamla standardfrukost med skramlade ägg och bacon.
0 kommentarer
ser supergott ut, vilken toppenstart på dagen
Man behöver verkligen variera frukostvanan om man kör mycket ägg, det är min lowcarberfarenhet iaf. Smoothies är min sommargrej, eller lite överblivna räkor med avocado. 🙂
Åh det lät ju kalasgott!
Frukosten ser kanon ut! Gott med frukter, nötter och youghurt! 😉
Madeleine:
Haha, jaa… 🙂
Cizzi:
Ja kokos är kul. Kokoskul!
Anna:
Det är det – särskilt med kokosen och honungen!!
Annika:
Det står faktiskt några ägg och kokar i bakgrunden, haha…
Miss Agda:
Ja gör det!
Susanna:
Allt som funkar för en bra dag är bra sätt!!
Det där ser ut som en helt perfekt frukost! När jag äter så mycket nyttigt till frukost känner jag mig alltid lite extra pigg hela dagen sedan, antagligen av inbillning, men vad gör det!
Mums, måste testas! Ha en bra fredag och härlig helg!
Va härligt och se att någon annan kör yogurt, frukt och nötter istället för höstens äggfrukostar i alla dess former!Så skönt att även se att det finns fler som väljer lite fetare yogurt än den där lätta naturella som jag själv tycker är så sur att jag bara dör….
Ha en skön dag – kan inte bli annat med en sådan start!!
Det ser så gryyyymt gott ut 🙂
Gott! Jag åt yoghurt med linfrön, blåbär, müsli, kokos och kokta ägg. Smarrigt! Kokos is the shit 😛
Åh, när någon publicerar ett frukost-inlägg 10.45 på dagen, då får jag semestervibbar! Härligt! 🙂