Hittade ett kul recept med lax och ärtpuré i ett gammalt nummer av Laga Lätt. Ärtpuré låter som barnmat i mina öron men denna variant är godare än så tack vare den lite salta smaken av parmesan. Mmm – underbart. Röran/såsen/purén funkar super till lax – men även till kyckling.
Tillaga 250g ärtor enligt förpackningen (jag tinade dem genom att snabbt koka upp dem) och mixa tillsammans med 0.5-1 dl riven parmesan och 0.5-1 dl creme fraiche. Häll i kastrull och låt värma upp. Hur enkelt var inte det!
6 kommentarer
Låter som en svensk pesto – skulle kanske funka ännu bättre med en gnutta vitlök i också?
@Sofy: Ja jag borde få betalt tycker jag!
@Madelene: ingen delikatess men väldigt god ändå!
Och man kan göra wasabivariant också!!! Superbra. Shit, så som du lobbar för laga lätt måste jag snart kirra en prenumeration 🙂
Låter inte som en delikatess men kanske värt att testa:)
Är det fint väder idag, hos dig med?
http://www.mallesplace.blogg.se
Bloggen om en helgalen, småländsk 17åring med stort foto intresse.
Designar och syr egna kläder, kolla in och kommentera!
Skriver om mitt liv som en NORMAL 17åring.
see ya!
http://www.mallesplace.blogg.se