Två sorters meloner, parmaskinka, jordgubbar och keso
(och två ägg på sidan om):
(och två ägg på sidan om):
Att köpa skinka är ingen barnlek. Så många tillsatser! Så många E-nummer! Parmaskinka innehåller färre tillsatser – men kostar dessutom mer…>
0 kommentarer
Du har så rätt, skinka är inte lätt.
Men varför ska man egentligen kompromissa med det som man stoppar i sig? För att “tjäna” några kronor. Jag betalar, numera skall tilläggas, hellre mer äter bättre. Visst blev det dyrare efter att man satte sig in i det hela, men å andra sidan går det mycket fortare att handla nu (eftersom man typ kan skippa 90 % av utbudet…)
Mumma! Nån har visst blivit inspirerad av spanien??!! Lånade den där boken om mat och tillsatser… “dolde kocken” elle rvad den heter. Har inte ens orkat läsa igenom den, jag blev för deprimerad när jag insåg att jag snart inte kan äta nånting om jag läste den från pärm till pärm. Här snackar vi struts-syndrom… “det man inte läst har inte hänt” och allt det där… 🙂 Nåja. Det fastnade tyvärr lite, eller det är kanske bra dårå, men det kommer garanterat medföra dyrare matkassar. Och mindre lightprodukter. FAN. Jag som verkligen gillade Mini-fraiche… Får lägga på tio minuter på varje springtur och köpa nåt fetare alternativ med mindre stabiliseringsmedel och annat jox i. Kram
men så är det också vansinnigt gott med parmaskinka…