Ikväll samlades vi allihopa i myssoffan och delade på en megastor familjesushi. En av mina 2 yngre bröder tog säsongsfarväl av oss eftersom han ska leva någon slags loppa i St Anton. Vi pratade allt som hör säsongande till: bostad, jobb och pengar och jag gav mina tips från säsongerna i Whistler och Grabben från sina säsonger i Åre. Jag gav honom en chokladadventskalender som avskedspresent och ska hålla lite koll på bloggen. Det lär blir sjukt många bra bilder om inte annat!
5 kommentarer
awww..vilken söt bror!!!!
Härligt! Hade en kompis som säsongade där förra året, han trivdes jättebra!
Mums för både sushin och för att sesonga!!
Åh, jag gillar din blogg jättemycket!
Roligt att höra att du har jobbat i Whistler också, jag ska dit över jul och jag kan knappt vänta!:)
Åh, va mysigt! St Anton, så otroligt roligt. =)