Det är dags för jordgubbssäsong igen! Jag lider, gladeligen måste jag erkänna, av jordgubbextremism och äter sjukt mycket jordgubbar om somrarna. Jordgubbskontot är inte av denna världen men jag tänker att säsongen är kort och att det är som det är. Inga andra än de svenska duger och allra helst ska de vara eko men det är tamejtusan inte lätt att hitta.
I morse gick jag ett halvt varv runt Kungsholmen och slutade inne på Daglivs med 2 liter jordgubbar. En halvliter blev kvar efter frukosten. Jag lade ett gäng jordgubbar på min kesoplätt (okej, snarare kesopannkaka som inte alls höll ihop utan faktiskt kanske mer kan beskrivas som skramlad keso) men åt ungefär lika mycket både innan och efter. So be it!
5 kommentarer
Visst är det underbart med dessa gubbar! Tycker också man ska passa på att njuta nu när de är så goda. 🙂
Åh jordgubbar sååååå gott! 🙂
Är av samma åsikt. Äter tills jag tröttnar och bryr mig inte ett smack om vad det kostar. Älskar jordgubbar och tillåter mig att njuta max under den korta korta tid som de faktiskt finns svenska goda!
Jaaa, jordgubbsfrossa är bland det bästa jag vet. Lite snål är jag dock än så länge men snart så… Trevlig lördag!
Kan du inte ha en frågestund? 🙂