Jag lade mig i en mjuk säng igår, det var otroligt. Nej men jag hade kunnat sova där i en evighet, med Stockholmssorlet utanför fönstret och det ständigt pågående livet i en storstad. Jag har ju inte det hemma, men jag trivs att sova med lite ljud utifrån. Det var det bästa med att bo mitt i stan när jag bodde i Stockholm tidigare i livet.
Jag är i Stockholm på konferens och valde att bo på Hotel Ruth efter att ha bott på systerhotellet Hotel Frantz i december, då jag också var nere på konferens. Resfredag skrev en recension om hotellet som del av ett betalt samarbete, och jag har hört mycket om frukosten från många andra. Min DM sprängdes med avundsfriskhet när jag postade bilder på instagram och berättade var jag befann mig.
Från och med nu – nej nyss – vill jag mycket hellre bo på små personliga och omtänksamma hotell jämfört med stora hotell utan personlighet och massa bulk.
Frukosten på både Hotel Frantz och Hotel Ruth kommer komplett med gräddtårta och bubbel – varje dag. Jag tycker att det förklarar intentionen rätt så bra. Hemgjord äggröra är självklart, på Ruth var den smaksatt med chili och parmesan. Det finns också chiapudding med olika smaker, egen granola och mycket annat. Här ska man med andra ord inte ha bråttom. Jag priorterade mer tid för frukost och bokade sedan en taxi för att snabbt komma till min konferens i Bromma.
Såhär såg rummet ut förresten. Jag checkade in i ett deluxerum!
Här är från när jag checkade in på Hotel Frantz vid Slussen i december. Jag sitter just nu i lobbyn och skriver detta och väntar på ett nattåg hem. Så jag rekommenderar både frukost, lobby och boende.
1 kommentar
Låter som ett ypperligt val. Tack för omnämnandet och hoppas att frukosten smakade! <3