Igår skanderade jag om våren och nu vräker snön ner. Jag hoppas det snöar så pass mycket att jag och Hazel kan ge oss ut på Åresjön och springa istället för att leta skoterspår på berget. Det har varit fantastiska skridskoisar här uppe under många veckor, men det hjälper föga en sådan som mig.
Efter vår morgontur i härlig nysnö fixade jag i ordning frukost; chiapuddingen som stått i kylen över natten doftade ljuvligt av vanilj och nu när jag tog fram den ringlade jag i lite honung och kanel och rörde om. Sedan lade jag på ett äpple skuret i bitar och en filéad apelsin. Under tiden kokade två ägg på spisen och utanför fönstret trillade snöflingorna hejdlöst.
[insert][/insert][insert][/insert]
3 kommentarer
Älskar chiapudding! Gjorde en så kallad chiapannacotta, vilken blev himmelsk!
Anna: havremjölk eller vanlig mjölk!
Vad blandar du chiafröna i? Mjölk, havremjölk, vatten, kokosmjölk? Eller nått helt annat spännande? 🙂