Det är ju verkligen inte varje morgon jag går upp och morgontränar – men – imorse hände det. Klockan 6 ringde klockan och jag kände mig vaken nog att vifta med tårna utanför täcket och kliva upp. Ute låg ett vitt, tjockt täcke med nysnö och det var ljust. Hur härligt!
När jag kom hem tog jag ut en chiapudding jag ställt i kylen igår kväll (kokoschokladmjölk och chiafrön) och toppade den med hallon och lite mer frön. Chiapudding är en hälsoklassiker och i NYC kan man beställa den på fik (t.ex. på Le Pain Quotidien). Chiafrön kan rent allmänt vara mitt bästa frö, perfekt i smoothies och ska tydligen kunna användas istället för ägg om man är allergisk eller har glömt att köpa någon gång. Testa det här receptet till exempel!
6 kommentarer
Ser riktigt gott ut!! Spana in min sammanställning av olika recept som man kan göra med Chiafrön:
https://catbje.wordpress.com/2014/04/02/recept-med-chiafron/
Chiapudding är hur gott som helst!! Ska testa med choklad någon dag 🙂
Vad härligt att komma igång med dagen så tidigt! Åh, älskar chiapudding, perfekt frukost och/eller mellis.
Jag har inte ens testat det… Måste nog göra det, låter det som! 🙂
Ja, chiafrön är verkligen mitt favvisfrö också. De är liksom lite som linfrö v. 2.0 🙂
Ja oj vad gott det är med chiapudding! Jag brukar smaksätta med kanel och kardemumma :-).
Mitt bästa frö också. Är fullkomlig galen i frön, detta har seglat upp som en klar favorit till typ allt. 🙂