Efter en tupplur som jag i ärlighetens namn helst hade velat fortsätta så var det dags att reka läget lite inför morgondagen. Och att känna på hur höjden känns i kroppen. Vi stack ut på morgondagens tänkta tur i lugnt tempo. Jag ställde tusen frågor till platschefs-Johan och vet nu att man skördar fälten (det ser inte ut som åkrar) med en låg traktor med vikt på ena sidan. Och där det är alltför brant så använder man lie. Nu vet ni det också.
Sedan gick det hela i rask fart: vi sade hej till alla med mingelbubbel och sedan åt vi nere på Ski Lodge Reineke. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig av Hotel Reineke men jag tycker att det är superbra: fräscht och modernt och snyggt och nyrenoverat sedan något år!
6 kommentarer
Det ser underbart ut, både hotellet och alptopparna. Tack för insider-infon om om hur fälten skördas, det har jag faktiskt undrat. 🙂
Oh my. Vad fint! I bland brukar jag bli avundsjuk på mig själv när jag gör något härligt och jag gissar att du upplever något liknande här 🙂
Vilken underbar miljö, både inne o ute.
Så härligt! Alplöpning lockar rätt mycket just nu, sätter upp på önskelistan!
Snyggt med kuddarna så 🙂
Känner ett visst mått av avundsjuka här 😛
Åh, vilken lycka!