Det är inte superlattjo att laga mat till sig själv. Och liksom bara sig själv. Men efter ett par dagar med ägg och keso på stående fot till frukost så har jag fått tillbaka inspirationen. Till frukost idag gjorde jag gröt som jag knäckte ner ett ägg i och rörde dessutom i 1 msk kokosolja. Gröt med protein och bra fett – och solrosfrön, hasselnötter och körsbärskompott på toppen! Juice mixade jag på banan, spenat, citron och apelsin. Dessutom satt jag ner och åt. Efteråt var jag bara lite stressad för att klockan blev så himla mycket…
Om ni undrar så ogillar jag mjölk på gröt.
9 kommentarer
Ja, i kokningen. Testa 🙂
Vacker är den också 🙂
Yummie!!! 😀
B-Room: i själva kokningen? aldrig testat!
Madelaine: musli är också gott!
Lone: ja kanel är bra att ha i!
Grøt med egg i er en av mine favorittfrokoster. Eller det er vel DEN favorittfrokosten. Jeg bruker å ha litt cottage cheese i også, samt bær eller kiwi. Ja, også rører jeg inn masse kanel.
Det lät inte så gott ut i beskrivningen men ser desto godare ut. Dock har jag lagt ner havregrynsgröt. Det är gott för magen på morgonen men jag mår liksom illa när jag äter det. Sen blir jag mätt direkt vilet gör att jag efter 2 timmar är vrålhungrig.
Däremot gillar jag musli på morgonen 🙂
Ser otroligt gott ut. Jag blandar i jordnötssmör när jag kokar min gröt 🙂
Anna: blir så slabbigt m mjölk – gillar ej. :()
Ser fantastiskt gott ut! Gröt kan liksom inte bli fel. Men jag hade haft mjölk på… 🙂