Mixa 1 avokado och 1 banan (och vaniljpulver och sötning i form av honung, agave eller lönnsirap om du vill).
Klart!
Galet enkelt! Och väldigt gott! Proffsen fryser in banan i skivor och tar direkt ur frysen – det ger en krämigare konsistens i smoothies och förmodligen i yoghurten med.
Jag toppar min yoghurt med hallon, blåbär, kiwi och hasselnötskärnor och en mininäve linfrön.
10 kommentarer
Det där är så himla gott – min klara favoritfrukost för tillfället!
ser helt fantastiskt gott ut! Det där måste jag testa 🙂
Lockar mer än lösgodis! (och det är stora ord för att komma från mig! 🙂
Älskar dina bilder och innehållet i den där skålen!
Ser smarrigt ut, måste provas! 🙂
Ser underbart fint och gott ut! Verkligen ett konstverk!
Ser riktigt gott ut. Nästan som ett godisskål.
Fast bättre…! :-))
Ser riktigt smarrigt ut 😀
Det ser verkligen ut som en skål med de godaste godisarna. Dina bilder alltså. Helt fantastiska.
Matstylist nästa? Vackert!