Nyårskvällen var en symbios av hummer till tända ljus och öde skogsmörker. Under kvällen åt vi både räkor, hummer, pilgrimsmusslor och panna cotta och sedan bar det av i Caddybil långt in i skogen för att rigga fyrverkeri. I 2 timmar jobbade vi med att ställa ut pjäser på olika positioner (för att skapa bredd i fyrverkeriet) och koppla på elen (ger ett säkert och tightare fyrverkeri med väldigt exakt timing). Det är tack vare el man skjuter till taktslag som här (om du inte har tid att se alla 30 fantastiska minuter så spola fram till strax efter 13 minuter! Fast precis efter 10 minuter kommer den allra häftigaste effekten och, äsch – allt är ofattbart bra) när Grabben & Co var och tävlade i Kanada förra sommaren.
Efter 12-slaget fortsatte vi att jobba med att städa upp och packa ihop och körde genom Åre både en och 2 gånger och hittade fyllevandrare vid var och varannan vägkant. Även om vi gick och lade oss senare än de flesta så är det med pigga huvuden vi spenderar denna första dag på 2012. Vi kan inte riktigt bestämma oss för när vi ska åka hem mot Stockholm men när vi väl gör det ser jag fram emot att frossa i beställningar från antingen Ekolådan, Årstiderna eller andra ekolådor. Jag vill överaskas av roliga råvaror och inte gå i affären och plocka själv för då begränsas jag av min egna fantasi.
6 kommentarer
Lät som en härlig nyårsafton med god mat! 🙂
God fortsättning!
Gptt nytt år! Kram Elbe
Gott nytt år! ser ut att både börjat och slutat exemplariskt!
Lät som du hade en mysig nyårsafton:).
Fyrkerier är så mysigt!
Jäklar vilken show – coolt! Älskar “maneterna” som svävar omkring… 😀
Häftigt fyrverkeri! Hoppas det blev bra igårkväll med!