1.
Ingefära. Förra året var det mynta som gällde – i år är ingefära den heta och välgörande trenden. Voltaires ingefärskolor och bubbelvatten med ingefära är bara två av produkterna med ingefära som kommit den senaste trenden. Juicebarerna poppar upp lite varstans och där är ingefära en given ingrediens.
2.
Bullar i form som ser ut lite som en butterkaka ovanifrån. Den här bilden har du förmodligen sett på Pinterest en tid men nu slår trenden ut i full blom i och med att Roy Fares gjorde bullar i form häromdagen. Det smakar som vanliga bullar, men det är ju så mycket roligare!
3.
Kallpressat. Det som skiljer en juicebar från en juicebar är om juicen tillkommit genom värme eller inte. När du gör juice hemma så uppstår värme vilket gör att en del av näringsämnen i frukten går förlorad. När juice kallpressas så mals frukt och grönsaker långsamt ner och läggs i en filterpåse och vätskan pressas ut, tillsammans med de enzymer, vitaminer och mineraler som är nyttiga för oss.
[insert][/insert] [insert][/insert] [insert][/insert]
5 kommentarer
Bulltrenden är rent spontant den jag känner jag har minst problem att anamma… M.V.H. Alltid otrendig
Men alltså den kakan. Ha-begär på den =)
Tycker ingefäratrenden varat en evighet!! Och jag gillar inte ens ingefära. Hellre mynta! Och bullar:)
Då får jag vara lite ute för jag har gått bananas på mynta och myntate, som är en given favorit här hemma. Himla praktiskt också eftersom mynta är det enda vi lyckas odla och få hur mycket som helst av 🙂 (förutom maskrosorna då, men de kommer också snart att bli trendiga i maten!)
Fast ingefära är ju grymt gott det med!
Men mums på bullarna och ingefäran! 😀