Hade jag inte haft bloggen hade jag inte doppat fruktbitar i choklad och hackat gojibär och pistagenötter och strösslat över. Jag hade ärligt talat inte bemödat mig.
Så det är bra att den här bloggen finns; för att doppa skivor av kiwi och apelsin i 75%-ig kvalitetschoklad är något jag kommer göra fler gånger. Det är inte särskilt svårt och kräver inte mycket talang bland kastrullerna i köket. Däremot är det ett festligt sweet treat som gör en vardagskväll lite lyxigare och en bjudning lite festligare.
[insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert]
10 kommentarer
Ohooo så underbart det lät! Långt mycket mer lockande än golden milk 😀
Men så mumma!!
Hur många gånger har jag inte hållit på och leta rätt tallrik, bakgrund, lagt saker under pastan för att få “upp den lite” – allt för bildens skull. I stunden: “men kan jag inte bara äta?”- men är sedan glad när inlägget kommer upp på bloggen. Such is the life of a blogger.
Det där ser jättegott och snyggt ut! Kul att bjuda på som lite fräschare snacks. Pinnat!
Vad härligt gott det där såg ut! Riktigt bra att du har bloggen!
OMG! Det bättre sötsuget satte in! 🙂
Jeg kommer!
Chokladdoppad frukt är snyggt och gott! Jag fick nån slags kärl för just chokladfondue i julklapp, nu påminde du mig om att använda den! Har en riktig fonduegryta men den orkar ju aldrig nån ta fram, hehe. Nom.
Sååååå gott det ser ut!
jag är glad att du har bloggen och tipsade om detta lördagssnacks 🙂 *mums mums*
Må väl! //Karro