Passa på att göra en chiapudding innan du går och lägger dig ikväll. Om du har chiafrön hemma alltså. Det finns ett gäng recept där ute men här är det bästa receptet på chiapudding jag vet. Samma recept funkar oavsett mjölk, det funkar med både havremjölk och kokosmjölk och annan mjölk. Här har jag förresten gjort chiapudding med choklad.
Om ni klickat på länkarna så inser ni nog snart att jag tycker att smaksättning och topping är viktigt för en riktigt god chiapudding. Häromdagen gjorde jag fruktsallad på min chiapudding; kiwi, banan och blodapelsin. Och så strösslade jag över hasselnötter och toppade med honung.
Har du inga chiafrön hemma så tycker jag att du ska göra overnight oats.
[insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert][insert][/insert]
4 kommentarer
Helt ot, men Sara kan inte du göra ett inlägg med roliga blogglänkar framöver? Även utländska. Vet att du har koll på ett stort spann helt olika bloggar och det vore så roligt att hitta nåt nytt – som redan är kvalitetssäkrat… 🙂
Emilia: åh tack för fina ord!
Annika: har slutat tänka på det nu. ös på med topping bara!!
Jag åt också chiapudding häromdagen. Tycker det kan smaka bra men det är lite otäckt att det ser ut som fiskägg? Blir liksom lite osugen med en gång när jag ser vad jag ska äta. Man får gör som du – lägga på mkt topping så det undre inte syns!
Jag kan inte annat än hålla med – att tillbehören är viktiga – oavsett om det är gröt, chiapudding eller en skål med yoghurt. Jag är en fruitoman, och när jag ser dina bilder gör det mig varm i hjärtat – så fina!