Risenta skickade några nyheter från butikshyllan till mig häromdagen: Risenta granola med smak av kardemumma (+blåbär och hasselnöt) och vanilj (+tranbär och jordgubb). Sedan tidigare finns smak av kanel till exempel.
Johanna har skrivit ett bra blogginlägg om innehållet i granolan – jag är inte rätt person för att studera innehållet närmre.
Smakmässigt kan jag däremot absolut ge mitt utlåtande: gott och krispigt!
Förutom granola fick jag också en liten tillbaks-till-verkligheten-kalender. Jag tänkte att jag lägger upp en bild på den, det fanns några kul tips!
Vad har varit ditt bästa knep för att anpassa dig till vardagen igen?
[insert][/insert][insert] [/insert]
9 kommentarer
Jag har bara smakat de naturella och gillar dem jättemycket. Nu måste jag kolla in de med kardemummasmak!!!
Jag gillade dem också! Precis som Anna skriver; härligt med e lite o-sötare granola! Och de smakade ju verkligen KARDEMUMMA och VANILJ (framför allt sistnämnda smak brukar ju nästan försvinna i sådana här saker, tycker jag) Mina paket tog slut på några dagar, för de funkar lika bra som topping på kvällsglassen som frukostyoghurten… 😉
=) åh tack, den ska jag testa..
Tackar för det nya avsnittet på poden också.
Jag vill göra granola experimentsrecept! Vi borde boka in en matdag!
De här får jag kika närma på, jag gillar ju deras produkter överlag 🙂
Anna: haha nä de är bra, tänkte på dig när jag åt dem och funderade på om de höll anna-standard!
Tycker de är jättegoda! Inte så söta heller om jag kommer ihåg rätt. Annars smakar många granolor som START. Och det är inte kaksmulor jag är ute efter till frukost!