Gårdagens middag: mandelpanerad rödspätta med broccoli och sojabönor. Superenkelt och supergott. Salta och peppra rödspättafiléer och doppa i ägg. Vänd sedan i mandelmjöl. Stek kort på varje sida. Den där broccoli och bönblandningen gör jag ofta, gärna med lite olja, flingsalt och några varv med pepparkvarnen.
Eftersom det är så lättlagat blir det inget längre inlägg än såhär.
4 kommentarer
Muuuums! Vad gott! Gjorde en variant avdetta till lunch precis också såg jag ditt inlägg! Jag panerade i mandelmjöl/sesammjöl och lite sesamfrö, salt och peppar! Serverade med kokt broccoli och ärtpesto! Skitgott 😉
Åh, ja tack! Ska jag lägga på minnet 🙂
Perfekt! Jag som precis köpte hem en ny laddning mandelmjöl! Tack för tipset!
Åh det ser jättegott ut!