Jag har gått från jordgubbar till vattenmelon. Det är väldigt opraktiskt att handla hem – men väldigt, väldigt gott att äta massor av. Till frukost: vattenmelon, ananas och en smoothie på hasselnötsmjölk, banan, vaniljpulver och kardemumma. Superblendern som jag köpte igår är för att göra nötmjölk – inspirerad av den här tjejen. Det känns så onödigt att köpa nötmjölk här i Sverige när det än så länge inte finns några bra alternativ (som t.ex. i USA).
5 kommentarer
Jag har nyss hittat din blogg. Det bästa jag läst på länge! Är så otroligt fascinerad av de fina bilderna, din attityd, osv. Har lyssnat nästan alla podcasts på ett par dagar likaså.
Eftersom jag är i Finland så undrar jag vad är vaniljpulver?
Vad köpte du för blender? Är ute efter en jag också men skulle gärna vilja ha tips på någon som funkar bra.
Jag vågar knappt tänka på hur många kilo vattenmelon jag har ätit den här sommaren…får liksom aldrig nog!
Åh, jag fuskade också och köpte hasselnötsmjölk igår! Ville testa konsistensen gentemot min egen mjölk. Min VAR dock godare – även om hasselnötsmjölken “bara” innehåller lite socker blir den sliskigare. Och håller i typ ett år, hmm…