Jag bjuder nog vänner och familj oftare på brunch än på middag – det är lite roligare och faktiskt lite enklare tycker jag. Ställ fram ett fulldukat frukostbord och alla blir glada. Krydda med lite lyx och servera lite senare än klassisk frukosttid och voilá du har en brunch!
Min söndagsbrunch bestod av äggröra (klassiker!), kallrökt lax och prinskorv. Fruktsallad och granola och vaniljkesella. Juice på rabarber. Och så dessa gluten- och laktosfria amerikanska pannkakor som dessutom hamnat i många svenska hem via tidningen Buffé. Så klockrent goda och enkla så det finns inte. Havregyn, banan, ägg, citron, kardemumma, kanel och lite honung. There you go!
7 kommentarer
Goooottt det ser ut!!! 🙂
StepUp: 🙂
Anna: hem och käka och krya på dig!!!
Sofia: ja testa, superkul och lättsamt!!
Men åhhh vad kul att bjuda in till brunch på det viset! Jag har tänkt flera gånger att jag ska göra det och att det borde vara ett fantastiskt smidigt sätt att träffa sina vänner på, men aldrig riktigt tagit tag i det. Tack för påminnelsen, nästa gång det är dags att ta hem lite vänner får det bli på en brunch istället för middag, borde ju förresten passa barnfamiljer perfekt också som kan ha svårt för sena middagar?
Dom pannkakorna är sååå goda!
Mums!
Annika: haha jepp.
Oh my, det var alltså DETTA jag tackade nej till. DUMT val!