Den godaste müslin gör man nästan alltid själv. Det finns hur många recept som helst men enklast är att blanda det man gillar. Rosta gryn, flarn eller nötter i pannan för extra smak. Torka äpplen för lite sötma. På Copperhill har jag hållt till vid yoghurtbordet och fyllt mina frukosttallrikar med naturell yoghurt, en liten näve hasselnötter, någon sked pumpakärnor, solrosfrön, linfrön, torkade aprikoser och så kanel. Gott för både kropp och smaklökar.
Eftersom hotellfrukost kan vara typ världens bästa måltid har jag fyllt tallriken med annat också: surdegsbröd, massor med pålägg i form av goda ostar och tjocka skivor skinka, ägg, nypressad apelsinjuice och smoothies. Efter det där har det inte behövts mer mat innan middagen.
4 kommentarer
finns det något bättre än hotellfrukostar? Men det är en sån besvikelse när man bor på hotell och frukosten består av tråkigt vitt tort bröd och lastig färdigskivad ost och nån gurkskiva. Mycket frukt och yoggi och ägg ska det vara. och srudegsbröd är ju bara sååå gott
jag håller också med. det är det bästa med hotell! fast jag gillar vita påslakan också! 🙂
Instämmer med fitnesscoachen! Skulle kunna leva på frukostbuffé
Frukostbuffé måste vara det bästa påhittet sedan typ hjulet! 😉